Welkom

Onze waarden: Creativiteit, Proactiviteit, Respect, Kwaliteit, Flexibiliteit, Dynamisme

BSB group weet als géén ander hoe belangrijk gepersonaliseerde en sprekende point - of - sales materialen zijn, daarom willen we u graag laten kennis maken met onze diensten en producten .

We zijn een dynamisch bedrijf dat reeds geruime tijd actief is in de import en export van POS - ,marketing - en horecamateriaal. In al die tijd bouwden we een solide relatie op met onze wereldwijde leveranciers. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten een totaalproject aan te bieden. Vanaf de eerste schets tot en met het transport van het eindproduct ,samen doorlopen we het hele traject. Onze verschillende partnerschappen laten BSB group toe een grote flexibiliteit te garanderen.

In een tijdperk waarin de marketing industrie voortdurend evolueert zijn innoveren en vernieuwen van het grootste belang. De voortdurende hang naar perfectie in kwaliteit, resultaat, timing en kosten betekent continu afwegingen maken en bijsturen om zo tot een treffend resultaat te komen. Vanuit onze bedrijfvisie zijn we dit gewend en onze opdrachtgevers appreciëren dit .

BSB group profileert zich als innovatieve en creatieve partner. Wij gebruiken onze know - how graag om mee te denken in de creatieve wensen, technische eisen en marketingvraagstukken van onze klanten. Kwalitatief hoogstaande producten aanbieden aan scherpe prijzen is ons doel. In ons uitgebreid gamma zal u zeker het juiste product vinden om uw eigen merk op een orginele manier in de schijnwerpers te zetten. Omdat we weten dat speciale en unieke vormgeving onontbeerlijk is om uw merknaam tot zijn volle recht te laten komen, denken onze ontwerpers graag met u mee over een geheel gepersonaliseerd concept.

Op onze site vind u een kort overzicht van de door ons aangeboden producten. Deze lijsten zijn natuurlijk verre van volledig maar geven u wel de kans om kennis te maken met ons bedrijf en een aantal van onze realisaties. Wetende dat we alle producten zowel neutraal als gepersonaliseerd kunnen aanbieden, zal u in ons assortiment zeker uw gading vinden. Indien we u kunnen helpen of adviseren bij toekomstige projecten aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Het BSB-team

 

BSB-GROUP helpt u om goede beslissingen te nemen en op koers te blijven.